RECOM:ΣΥΜΜΑΧΟΙ



(Οι Σύμμαχοι σε αυτό το παιχνίδι εμφανίζονται με την μορφή Φιλικών Καρτών-Friend Cards.Όλοι οι Σύμμαχοι είναι του Σόρα εκτός από τον Μίκυ που ανήκει στον Ρίκου)

Βασικοί Σύμμαχοι


 






             







  Nτόναλντ

Περιγραφή Κάρτας: Όταν κληθεί στη μάχη, ο Ντόλαλντ θα πραγματοποιήσει δύο ξόρκια από τα ακόλουθα: Fire, Blizzard, Thunder ή Cure


 Γκούφυ
Περιγραφή Κάρτας: Όταν κληθεί στη μάχη,ο Γκούφυ θα χιμήξει και θα χτυπήσει τους εχθρούς με την ασπίδα του. 
Μίκυ
Περιγραφή Κάρτας: Όταν κληθεί στην μάχη, ο Βασιλιάς θα επιτεθεί,θα καταστρέψει και θα ζαλίσει τους εχθρούς ενώ παράλληλα θα θεραπεύσει το Ρίκου και θα αναπληρώσει το deck του.Η κάρτα αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για το Ρίκου.



Σύμμαχοι στους Κόσμους

Πλούτο

Αλλαντίν
Εμφάνιζεται στην Agrabah
Περιγραφή Κάρτας: Όταν κληθεί στη μάχη, ο Αλλαντίν θα επιτεθεί στους εχθρούς με το σπαθί του,ακολουθώντας το Σόρα στο πεδίο της μάχης και καταστρέφοντας ότι βρεθεί στο δρόμο του.
 

Τζακ
Εμφανίζεται στην Halloween Town
Περιγραφή Κάρτας: Μόλις κληθεί στην μάχη ο Τζακ θα πραγματοποιήσει δύο ξόρκια από τα ακόλουθα: Fire, Blizzard, Thunder και Gravity.
 

  Άριελ
Εμφανίζεται στην Atlantica

Περιγραφή Κάρτας: Όταν κληθεί στη μάχη, η Άριελ κολυμπώντας γύρω γύρω θα επιτεθεί στους εχθρούς που θα βρεθούν στο δρόμο της.

Πήτερ Παν
Εμφανίζεται στην Neverland
Περιγραφή Κάρτας: Όταν κληθεί στη μάχη, ο Πήτερ Παν πετώντας γύρω γύρω θα επιτεθεί σε όλους τους εχθρούς που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Το Τέρας
Εμφανίζεται στo Hollow Bastion
Περιγραφή Κάρτας: Όταν κληθεί στην μάχη το τέρας τρέχοντας γύρω θα χτυπήσει τους εχθρούς.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις