KH MINI-GAME:JUNGLE SLIDER

ΓΕΝΙΚΑ
To Jungle Slider είναι ένα mini-game στο Deep Jungle.Γίνεται διαθέσιμο αφού ασφαλίσετε την Keyhole του κόσμου αυτού.Για να το παίξετε πηγαίνετε στο Tunnel και πηδήξτε μέσα στην κουφάλα του δέντρου.Το mini-game αυτό χρονομετρείται.


ΣΤΟΧΟΣ
Τσουλώντας στα δέντρα και στις σπηλιές με τον Ταρζάν,πρέπει να συλλέξετε όσο πιο πολλά φρούτα μπορείτε.Υπάρχουν 5 περιοχές-δοκιμασίες στο παιχνίδι αυτό.Για να προχώρησετε σε κάθε επόμενη δοκιμασία πρέπει να συλλέξετε όλα τα φρούτα που υπάρχουν σε κάθε προηγούμενη.
Αν χάσετε,πρέπει να επιστρέψετε στο Tunnel για να επαναλάβετε την δοκιμασία.

ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
1η-Green Serpent:Αυτή η διαδρομή σας οδηγεί στο Camp.Για να συνεχίσετε,πρέπει να συλλέξετε δέκα φρούτα και στο τέλος να στρίψετε αριστερά.

2η-Splash Tunnel:Αυτή η διαδρομή σας οδηγεί στο Hippo's Laggon.Για να συνεχίσετε,πρέπει να συλλέξετε είκοσι φρούτα και στο τέλος να στρίψετε αριστερά.

3η-Jade Spiral:Αυτή η διαδρομή σας οδηγεί στο Cliff.Για να συνεχίσετε,πρέπει να συλλέξετε τριάντα φρούτα και στο τέλος να στρίψετε δεξιά.

 4η-Panic Fall:Αυτή η διαδρομή σας οδηγεί στην κορυφή των καταρρακτών.Για να συνεχίσετε,πρέπει να συλλέξετε σαράντα φρούτα και στο τέλος να στρίψετε αριστερά.

5η-Shadow Cavern:Αυτή η διαδρομή σας οδηγεί στο Cavern of Heartless.Εδώ πρέπει να συλλέξετε πενήντα φρούτα.

ΒΡΑΒΕΙΑ
Με κάθε δοκιμάσια που ολοκληρώνετε επιτυχώς,κερδίζετε κάποιο βραβείο ως εξής:
1η:AP Up
2η:Orichalcum
3η:Megalixir
4η:Defense Up
5η:Power Up
Όταν ολοκληρώσετε και τις 5 δοκιμασίες,κερδίζετε ένα Dark Matter. 


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
Τις περισσότερες φορές,θα χρειαστεί να αποφύγετε τα εμπόδια,προκειμένου να πάρετε τα φρούτα χωρίς να χτυπήσετε.Όταν όμως αυτό δεν είναι εφικτό,είναι προτιμότερο να σπάσετε είτε τους κορμούς είτε τους βράχους με το κλειδόσπαθο σας.
Επίσης,η επιβράδυνση(η κίνηση του αναλογικού μοχλού προς το μέρος σας)θα μπορούσε να βοηθήσει σε ορισμένα σημεία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις