KH MINIGAME:GOLD MATCH

 ΓΕΝΙΚΑ
To Gold Match είναι ο ένας από τους δύο ιδιαίτερους αγώνες του Olympus Coliseum.Για να το παίξετε,ολοκληρώστε το Hades Cup.

ΣΤΟΧΟΣ 
Νικήστε τον Ice Titan.

ΕΧΘΡΟΙ











 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
 O Τιτάνας του Πάγου ρίχνει πολύ συχνά κομμάτια πάγου εναντίον σας.Ο πιο εύκολος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να τον τραυματίσετε είναι να στείλετε πίσω τους πάγους που σας ρίχνει χρησιμοποιώντας την άμυνα(Το τετράγωνο κουμπί).Πρέπει όμως να αμυνθείτε,ακριβώς τη στιγμή που ετοιμάζεται να ρίξει τους πάγους,γιατί διαφορετικά η άμυνα σας αποτυχαίνει και τραυματίζεστε εσείς.Κάποια στιγμή,αφού ο Τιτάνας δεχθεί αρκετά χτυπήματα από τους πάγους θα πέσει στα γόνατα για λίγο.Έσεις τότε μπορείτε να τον χτυπήσετε είτε στον αέρα είτε με το Ragnarok.
Φυγέτε ωστόσο εγκαίρως,πριν σηκωθεί και εξαπολύσει πολλαπλούς πάγους,του οποίους δεν μπορείτε να αποφύγετε.
Ένας άλλος τρόπος να μειώσετε τη ενέργεια του είναι με φωτιά και Strike Raid,αν και το δεύτερο προκαλεί λιγότερη ζημιά και σας εκθέτει στους πάγους λόγω του ότι σας αναγκάζει να μείνετε ακίνητοι.
Όταν ο εχθρός σας χτυπήσει το έδαφος,ανεβείτε στο χέρι του και απο εκεί στο κεφάλι του για να τον χτυπήσετε γρήγορα από τον αέρα.
Άλλες επιθέσεις του Τιτάνα είναι οι εξής:Τράβηγμα κομματιών πάγου από το έδαφος,ρίξιμο χιονόμπαλων στο κεφάλι του Σόρα,δημιουργία χιονοθύελλας που μπορεί να σας παγώσει καθώς και πάγωμα του Σόρα.Όλα αυτά μπορείτε απλά να τα αποφύγετε τρέχωντας ή κυλόντας(dodge)
Μπορεί επίσης να σας κάνει να γλιστρήσετε παγώνοντας το έδαφος.
Όταν η ενέργεια του φτάσει στο κίτρινο και στο πράσινο χρώμα,ο Τιτάνας θα σηκώσει το χέρι στον αέρα για να πραγματοποιήσει μια πολύ ισχυρή επίθεση.Σε αυτήν την περίπτωση,πρέπει όπωσδηποτε να μείνετε στις γωνίες της αρένας.

ΒΡΑΒΕΙΑ
Στο τέλος,κερδίζετε (μόνο στο Kingdom Hearts Final Mix) το κλειδόσπαθο Diamond Dust.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις