ΚΗ ΜΙΝΙ-GAME:RACING RIKU

ΓΕΝΙΚΑ
Tο Racing Riku είναι ο αγώνας ταχύτητας ενάντια στον Ρίκου στα Νησιά του Πεπρωμένου.Δεν μπορείτε να ξαναπαίξετε το παιχνίδι  μόλις εξαφανιστούν τα Destiny Islands.

ΣΤΟΧΟΣ
Στόχος σας είναι να νικήσετε τον Ρίκου.Πρώτα θα πρέπει να τρέξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε παίρνοντας το σύντομο ή τον μακρύ δρόμο,ύστερα να φτάσετε στο Αστέρι και μετά να γυρίσετε πάλι πίσω στην Κάιρι.

ΒΡΑΒΕΙΟ
Μετά από κάθε νίκη σας κερδίζετε ένα Pretty Stone που κοστίζει 30 Munny.Επίσης σε περίπτωση που νικήσετε, το Gummi Ship θα πάρει το όνομα που δώσατε στην Κάιρι στην αρχή του παιχνιδιού,διαφορετικά θα ονομαστεί Highwind.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
Είναι προτιμότερο να ακολουθήσετε τον σύντομο δρόμο.Πρώτα περάστε από τις ξύλινες πλατφόρμες.Προσέξτε καθώς μία από αυτές θα σπάσει αν σταθείτε εκεί.Μπορείτε όμως,την κατάλληλη στιγμή,να πατήσετε στην πλατφόρμα αυτή και να φύγετε,αν ο Ρίκου σας ακολουθεί,για να πέσει αυτός αντί για εσάς.Μετά σκαρφαλώστε τη σκάλα και τσουλήστε με το σκοινί.Ύστερα ακουμπήστε το Αστερόμορφο Φρούτο και γυρνόντας πίσω,περάστε από την μια κορυφή δέντρου στην άλλη μέχρι να φτάσετε στον Πύργο(για γερά νεύρα).Μετά τρέξτε πάνω στις πλατφόρμες και κατευθυνθείτε προς την Κάιρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις