KH MINIGAME:VINE SWINGING

ΓΕΝΙΚΑ
Τo Vine Swinging είναι το δεύτερο μίνι-παιχνίδι στο Deep Jungle.Γίνεται διαθέσιμο αφού o Σόρα συναντήσει τον Kerchack το πίθηκο.
Για να το παίξετε πηγαίνετε στο Hippos Lagoon και σκαρφαλώστε στο δέντρο που βρίσκεται κόντα στην έξοδο για το Camp. Αφού βγείτε στα Vines στοχέυστε στο κίτρινο λουλούδι που βρίσκεται κόντα στο Save Point και γυρίστε προς το μέρος των κλιματσίδων. Εξετάστε(Examine)το λουλούδι και όταν αυτό ανθίσει,δεκτείτε την Χρονική Δοκιμασία(Time trial Challenge).
Το παιχνίδι χρονομετρείται.

ΣΤΟΧΟΣ
Το παιχνίδι χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες.Σε κάθε κατηγόρια ο στόχος είναι ένας: Πηδήστε από κλιματσίδα σε κλιματσίδα στα Vines 1 και 2 μέχρι να φτάσετε στο τέρμα.Αν πέσετε,χάνετε και επιστρέφετε στο Hippos Lagoon.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
  1. Jump Course: Περιλαμβάνει φυσιολογικές κλιματσίδες.
  2. Τrap Course: Εκτός από φυσιολογικές κλιματσίδες,περιλαμβάνει και γλιστερά φίδια.Αν πιάσετε φίδι πρέπει να πηδήξετε στην επόμενη κλιματσίδα/φίδι μέσα σε δύο δευτερόλεπτα,γιατί αλλιώς θα πέσετε. Η ένδειξη DANGER σας προειδοποιεί σχετικά.
  3. Acrobat Course: Πετριλαμβάνει περισσότερα γλιστερά φίδια από το προηγούμενο.
  4. Expert Course: Περιλαμβάνει τα πιο πόλλα γλιστερά φίδια.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
Έχετε δύο περιοχές να περάσετε, τα Vines (4 σειρές κλιματσίδων)και τα Vines 2(2 σειρές κλιματσίδων).Για να περάσετε από κλιματσίδα σε κλιματίδα πατήστε Jump Next,από κλαδί σε κλιματσίδα πατήστε Jump Οn και από κλιματσίδα σε κλαδί πατήστε Jump Off.Και στις τρεις περιπτώσεις είναι η πρώτη εντολή.
Δύσκολα σημεία:Στα Vines 1,αφού περάσετε τα τρία πρώτα σετ κλιματσίδων και φτάσετε στο κλαδί μην προχωράτε.Απλά γυρίστε την κάμερα και πηδήξτε στην κλιματσίδα που είναι πίσω σας.Επίσης στα Vines 2 μετά το πρώτο σετ,όταν φτάσετε στο κλαδί γυρίστε και πιάστε την κλιματσίδα που βρίσκεται πίσω σας.Προσοχή ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο γιατί η εντολή Jump Next αργεί να εμφανιστεί.
Όσον αφορά τις τρεις τελευταίες κατηγορίες του παιχνιδιού,θυμηθείτε ότι πρέπει να αφήνετε το φίδι-κλιματσίδα σε δύο δευτερόλεπτα για να μην πέσετε και χάσετε.Καλό θα ήταν να εξασκηθείτε στην πρώτη κατηγορία πριν ασχοληθείτε με τις άλλες.
Ακόμη,όσον αφορά την εντολή Jump Off,φροντίστε να την πατήσετε έγκαιρα ,αφού βρέθειτε με την κλιματσίδα όσο πιο κοντά γίνεται στο κλαδί.
Όταν αποκτήσετε τις ικανότητες Glide/Superglide θα μπορείτε να παραλείπετε διάφορες κλιματσίδες για να σημειώσετε καλύτερο χρόνο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις