KH II:SUMMON

Tα Summons είναι η τρίτη κατά σειρά εντολή στο αριστερό(δευτερεύον)μενού εντολών.Eίναι σύμμαχοι που εμφανίζονται στη θέση των Ντόναλντ και Γκούφυ και σας βοηθούν στην καταπολέμηση των εχθρών με διάφορους τρόπους.Για να ενεργοποιηθούν πρέπει να έχετε τον Ντόναλντ στο Party σας.Κάθε summon καταναλώνει μέρος του δείκτη drive.Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν τέσσερα Summons(Chicken Little,Genie,Stitch,Peter Pan),όπου το καθένα διαθέτει ιδιαίτερα γνωρίσματα.


Chicken Little

Summon Charm: Baseball Charm
Για να το αποκτήσετε: Μιλήστε στο Merlin κατά την 1η επίσκεψη στο Hollow Bastion

Περιγραφή: Το Κοτοπουλάκι παίρνει τη θέση του Σόρα με ένα κανόνι από μπάλες. Αν και οι μπάλες δεν προκαλούν ζημιά μπορούν να ζαλίσουν τους εχθρούς καθίστωντας τους ευαλώτους στις επίθεσεις σας. Όταν το κοτοπουλάκι σφυρίζει,φανερώνει τους αντιπάλους και τους προετοιμάζει για το Σόρα.

Εντολή Limit: FPS Mode - Η κάμερα αλλάζει σε 1ο πλάνο και ελέγχετε τα σκοπευτικά του Chicken Little. Με τα κουμπιά Χ και Δ μπορείτε να πετάξετε μπάλες και πυροτεχνήματα. Με το τετράγωνο κουμπί τερματίζετε την εντολή αυτή.

Genie

Summon Charm: Lamp Charm
Για να το αποκτήσετε: Ολοκληρώστε την 1η επίσκεψη στην Agrabah

Περιγραφή: Το Τζίνι μπορεί να μιμηθεί οποιοδήποτε από τα drive forms του Sora:Valor, Wisdom, Master και Final. Κάθε form διαθέτει ξεχωριστές επιθέσεις και Εντολές Limit.

Εντολή Limit: Sonic Rave (Valor Form) - Το Τζίνι εξαπολύει μια σειρά από γροθιές και ολοκληρώνει με ένα εκπληκτικό uppercut.

Strike Raid (Wisdom Form) - Το Τζίνι πλήγει τους εχθρούς με ένα ατελείωτο κύμα μαγικών σφαιρών.

Final Arcana (Master Form) - Το Τζίνι περιστρέφεται γύρω από το Σόρα χτυπώντας τους κοντινούς εχθρούς και ολοκληρώνει με μία πολύ δυνατή πιρουέτα που τους καταστρέφει όλους.

Infinity (Final Form) - To Τζίνι χτυπάει πολύ δυνατά τους εχθρούς και στο τέλος τους εξαφανίζει με μια πρωτοφανή έκρηξη.

Stitch

Summon Charm: Ukulele Charm

Για να το αποκτήσετε: Ανοίξτε ένα σεντούκι στο γραφείο του Άνσεμ στο Hollow Bastion
(4η επίσκεψη)
Περιγραφή: Ο Στιτς είναι το μοναδικό summon που επιτίθεται στους εχθρούς εξ αποστάσεως. Πυροβολάει με λέιζερ τους αντιπάλους ή τους τραυματίζει με τις πενιές του οργάνου του.
Εντολή Limit: Ohana! - Ο Στιτς και ο Σόρα παίζουν νότες που πληγώνουν τους εχθρούς και τους πυροβολούν με λέιζερ.

Peter Pan

Summon Charm: Feather Charm
Για να το αποκτήσετε: Ανοίξτε ένα σεντούκι στο Ship Graveyard: Interceptor’s Hold του Port Royal(2η επίσκεψη)

Περιγραφή: Ο Πήτερ Παν χτυπάει τους αντιπάλους καθώς η Τίνκερμπελ γιατρεύει το Σόρα.

Εντολή Limit: Neverland - Ο Σόρα και ο Πήτερ Παν πετούν σε όλη την αρένα χτυπώντας τους εχθρούς και τους αποτελειώνουν με μια Γεύση από τα Παλιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις