BBS:SHOTLOCKS

Tα Shotlocks είναι μια ιδιαίτερη επίθεση των Άκουα,Βέντους και Τέρρα(κοινά και διαφορετικά).Όταν γεμίσει ο δείκτης Focus(πάνω από το HP),μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια εντολή Shotlock πατώντας ταυτόχρονα R1 και L1.Τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί, πρέπει να στοχεύσετε όσο πιο πολλούς εχθρούς μπορείτε, όσα δευτερόλεπτα είναι το στόχαστρο σας πράσινο.Μόλις το στόχαστρο γίνει κόκκινο δεν μπορείτε να στοχεύσετε επιπλέον εχθρούς.Στη συνέχεια θα πρέπει να πατήσετε το Χ προκειμένου να ξεκινήσει η επίθεση σας.Υπάρχουν τρεις κυρίως τύποι shotlocks:Aυτές που ρίχνουν διάφορες ενεργειακές μπάλες στους εχθρούς πατώντας πολλές φορές το Χ,αυτές που σας επιτρέπουν να τσακίσετε τον εχθρό και τελικά να σηκώσετε τεράστια ενεργειακά κύματα και τέλος αυτές που εξαπολύουν όλο και πιο δυνατά ξόρκια κάθε φορά που πατάτε τη σωστή στιγμή το πλήκτρο Χ.
Ο δείκτης Focus μπορεί να αναπληρωθεί με την εξόντωση εχθρών και με Ethers.Eπίσης βοηθούν η εντολή Focus Block/Focus Βarrier και η ικανότητα Damage Syphon.

Terra

Dark Volley

Μέγιστοι στόχοι: 18
Μέγιστο LV: 5
Περιγραφή: Εξαπολύει σκοτεινές σφαίρες στους εχθρούς.Διαθέτει πολλάπλους στόχους.Mετά από ένα πρώτο κύμα σφαιρών,πατήστε συνεχόμενα το Χ για να ρίξετε άλλα τρία κύματα.
Για να το αποκτήσετε: Νικήστε το Braig στο Radiant Garden

Sonic Shadow

Μέγιστοι στόχοι: 10
Μέγιστο LV: 5
Περιγραφή: Γίνετε ένα με τις σκιές,σαρώστε και τυφλώστε τους αντιπάλους.Πατήστε τα κουμπιά που πρέπει την κατάλληλη στιγμή για να προκαλέσετε εκρήξεις.

Ultima Cannon

Μέγιστοι στόχοι: 16
Μέγιστο LV: 6
Περιγραφή: Το απόλυτο Shotlock. Μετατρέψτε το κλειδόσπαθο σε ένα υπέροχο όπλο που προκάλεί απανωτές εκρήξειες. Μετά το πρώτο χτύπημα,πατήστε τη δεδομένη στιγμή το κουμπί για να αναγκάσετε τις σφαίρες να εκραγούν.
Για να το αποκτήσετε: Τερματίστε το “Keepers of the Arena” στο Mirage Arena

Ventus

Multivortex

Μέγιστοι στόχοι: 30
Μέγιστο LV: 6
Περιγραφή: Το απόλυτο Shotlock. Κουνήστε μανιωδώς το κλειδόσπαθο για να έλεγξετε τον άνεμο και να προκαλέσετε ωστικά κύματα.Μετά το πρώτο χτύπημα,γυρίστε τον αναλογικό μοχλό προς τη σωστή φορά για να ενεργοποιήσετε τον σίφουνα.
Για να το αποκτήσετε: Τερματίστε το “Keepers of the Arena” στο Mirage Arena

Pulse Bomb

Μέγιστοι στόχοι: 20
Μέγιστο LV: 5
Περιγραφή: Ρίχνετε ενεργειακές μπάλες από το κλειδόσπαθο σας και βομβαρδίζετε τους άλλους με μικρές εκρήξεις.Διαθέτει πολλούς στόχους.Μετά το πρώτο χτύπημα,πατήστε την κατάλληλη στιγμή το κουμπί για να προκαλέσετε πρόσθετες εκρήξεις.
Για να το αποκτήσετε: Ψάξτε σε ένα σεντούκι του Deep Space

Aqua

Bubble Blaster

Μέγιστοι στόχοι: 15
Μέγιστο LV: 5
Περιγραφή: Ρίξετε φούσκες στους αντιπάλους.Μετά το πρώτο χτύπημα,πατήστε πολλές φορές το Χ για να στείλετε άλλες δυο σειρές φουσκών.

Lightbloom

Μέγιστοι στόχοι: 20
Μέγιστο LV: 6
Περιγραφή: Το απόλυτο Shotlock. Στριφογυρνάτε πολλές φορές και στέλνετε σφαίρες φωτός προς όλες τις κατευθύνσεις.Μετά το πρώτο χτύπημα,στρέψτε τον αναλογικό μοχλό προς την σωστή φορά για να επαναληφθέι η επίθεση.
Για να το αποκτήσετε: Τερματίστε το “Keepers of the Arena” στο Mirage Arena

Prism Rain

Μέγιστοι στόχοι: 16
Μέγιστο LV: 5
Περιγραφή: Ρίχνετε πολύχρωμες σφαίρες. Μετά το πρώτο χτύπημα πατήστε το κουμπί όταν πρέπει για να ρίξετε και άλλες σφαίρες.
Για να το αποκτήσετε: Ψαξτε σε ένα σεντούκι του Deep Space

Κοινά

Absolute Zero

Μέγιστοι στόχοι: 12
Μέγιστο LV: 4
Περιγραφή: Τυλιχθείτε στον πάγο και σαρώστε τον εχθρό. Πατήστε τα κατάλληλα κουμπιά για να ορθώσετε παγοκολώνες από το πουθενά.
Για να το αποκτήσετε: Ψάξτε σε ένα σεντούκι της Disney Town (Terra); Ψάξτε σε ένα σεντούκι του Enchanted Dominion (Ventus & Aqua)

Bio Barrage

Μέγιστοι στόχοι: 8
Μέγιστο LV: 4
Περιγραφή: Ρίχνετε σφαίρες που δηλητηριάζουν τους εχθρούς. Μετά την πρώτη φορά πατήστε το κουμπί όταν πρέπει για να ρίξετε και άλλες σφαίρες.
Για να το αποκτήσετε: Αγοράστε το με 2500 Μετάλλια στο Mirage Arena Shop ή συνθέστε το.

Chaos Snake

Μέγιστοι στόχοι: 20
Μέγιστο LV: 4
Περιγραφή: Ρίχνετε σφαίρες που εντοπίζουν και συγχύζουν τους στόχους.Μετά την πρώτη επίθεση πατήστε επανειλημμένα το Χ για να ρίξετε άλλες τρεις σφαίρες.
Για να το αποκτήσετε: Κερδίστε σε Fruitball τον Captain Justice / Captain Dark

Flame Salvo

Μέγιστοι στόχοι: 15
Μέγιστο LV: 4
Περιγραφή: Ρίχνετε φλογόμπαλες στους αντιπάλους.Μέτα την πρώτη φορά,πατήστε πολλ΄ς φορές το Χ για να στείλετε άλλες τρεις φλογόμπαλες.
Για να το αποκτήσετε: Ψάξτε σε ένα σεντούκι του Dwarf Woodlands (Terra); Είναι το αρχικό του shotlock (Ventus); Αγοράστε με 900 μετάλλια το Mirage Arena Shop (Aqua)

Lightning Ray

Μέγιστοι στόχοι: 18
Μέγιστο LV: 4
Περιγραφή: Τσακίστε τους αντιπάλους  με ταχύτητα φωτός.Για να επαναλάβετε την επίθεση πατήστε το Χ όταν πρέπει.
Για να το αποκτήσετε: Κερδίστε το ως βραβείο στο Spaceship Command Board ή συνθέστε το

Meteor Shower

Μέγιστοι στόχοι: 30
Μέγιστο LV: 4
Περιγραφή: Ρίχνετε μικρά αστέρια στους εχθρούς.Διαθέτει πολλούς στόχους.Μετά την πρώτη επίθεση,πατήστε πολλές φορές το Χ για να στείλετε άλλα τρία αστέρια.
Για να το αποκτήσετε: Κερδίστε το ως βραβείο στο Royal Command Board ή συνθέστε το

Photon Charge

Μέγιστοι στόχοι: 15
Μέγιστο LV: 4
Περιγραφή: Χτυπάτε επανειλημμένα τους αντιπάλους με ταχύτητα φωτός.Πατήστε τα σωστά κουμπιά για να προκαλέσετε πολλαπλές εκρήξεις.
Για να το αποκτήσετε: Αγοράστε το με 1600 μετάλλια στο Mirage Arena Shop

Ragnarok

Μέγιστοι στόχοι: 16
Μέγιστο LV: 4
Περιγραφή: Ρίχνετε σφαίρες φωτός.Μετά την πρώτη φορά πατήστε το κουμπί τη σωστή στιγμή για να επαναλάβετε την επίθεση.
Για να το αποκτήσετε: Κερδίστε το ως βραβείο στο Keyblade Command Board

Thunderstorm

Μέγιστοι στόχοι: 5
Μέγιστο LV: 4
Περιγραφή: Ρίχνετε μικρές σφαίρες ηλεκτρισμού.Κάθε σφαίρα προκαλεί φοβερή ζημιά.Μετά την πρώτη φορά,πατήστε το κουμπί όταν πρέπει για να ρίξετε και άλλες σφαίρες.
Για να το αποκτήσετε: Ψάξτε σε ένα σεντούκι του Castle of Dreams

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις