5 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ TETSUYA NOMURA

Το Dengeki Playstation πήρε πρόσφατα συνέντευξη από 55 δημιουργούς βιντεοπαιχνιδιών.Ανάμεσα τους και ο δικός μας Tetsuya Nomura.Αν και δε δόθηκαν νέες πληροφορίες για το Kingdom Hearts 3,αξίζει να δούμε τι είπε ο Νομούρα για το αγαπημένο του παιχνίδι και τα σχέδια του πάνω στη νέα γενιά κονσολών:
1. Ποιος τίτλος παιχνιδιού σας άφησε την μεγαλύτερη εντύπωση, εκτός από δικές σας δουλείες? Nomura: Το Titanfall.

2. Ο λόγος?
Nomura: Η έντονη παρουσία καθώς και οι ρεαλιστικές μάχες με τεράστια απίστευτα ρομπότ.

3. Τι θα θέλατε να μας πείτε σχετικά με τα σχέδια σας για μελλοντικούς τίτλους?
Nomura: Το Kingdom Hearts 1.5 HD Remix κυκλοφόρησε φέτος, και θέλωντας να συμμετέχω σε μία παγκοσμίου φήμης εκδήλωση ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να γευτώ την χαρά των φανς από κοντά. Μιλάω φυσικά για την D23 Expo Japan, όπου στάθηκα μπροστά  σε κοινό μετά από πολύ καιρό και προς έκπληξη μου συνειδητοποίησα τον εντυπωσιασμό του κόσμου από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Σχεδιάζουμε επιπλέον να κυκλοφορορήσουμε το Kingdom Hearts 2.5 HD Remix τον επόμενο χρόνο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για το Final Fantasy XV και το Kingdom Hearts 3.

4. Εκτός από τα παιχνίδια, ποιο είναι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σας τη χρονιά που έρχεται, και γιατί?
Nomura: Προφανώς πιστέυω πως θα υπάρξει μεγάλη ασχολία με τις νέες κονσόλες. Δεν μπορείς να προβλέψεις τις αντιδράσεις των παιχτών μέχρι τη στιγμή που θα δοκιμάσουν τα νέα συστήματα.Οπότε ,μόλις το ανακαλύψουμε, οι γνώμες των παιχτών θα επηρεάσουν τα παιχνίδια που σχεδιάζονται αυτή τη στιγμή.

5. Ποιες οι σκέψεις σaς για την αγορά παιχνιδιών του 2013 και ποιες οι προοπτικές σας για το μέλλον?
Nomura: Πιστευώ πως η τωρινή γένια θα επηρεάσει για ακόμα μια χρονιά την αγορά και πως τον επόμενο χρόνο οι καταναλωτές θα στραφούν προς τη νέα γενιά κονσολών. Φαντάζομαι μία πολυλειτουργική υβριδική αγορά,κάτι που θα αλληλεπιδρά με άλλες συσκευές ή κάτι τέτοιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις