TO MYNHMA TOY NOMURA ΓΙΑ KINGDOM HEARTS III ΚΑΙ UNCHAINED χ ΣΤΗΝ Ε3 2015

Ο σκηνοθέτης Τετσούγια Νομούρα άφησε ένα προσωπικό μύνημα με αφορμή την παρουσίαση των Kingdom Hearts III και Unchained χ στην Ε3 2015:

Από τότε που ανακοινώσαμε το Kingdom hearts III,έγιναν κάποιες αλλαγές όσον αφορά τη μηχανή γραφικών.Καθώς είχαμε αυτό ως προτεραιότητα,δεν υπήρχε η δυνατότητα να αποκαλύψουμε αρκετά.Τώρα όμως,παρουσιάσαμε υλικό στο οποίο φαίνεται το παιχνίδι όπως είναι στη νέα μηχανή.
Το βίντεο αυτό αποτελεί απλά δείγμα,αν και πιστεύω πως συνειδητοποιείτε τι ακριβώς έχουμε καταφέρει.Μαζέψαμε τις πιο σημαντικές στιγμές του διαθέσιμου υλικού άλλα ελπίζω ότι οι παίκτες θα απολαύσουν τον νέο κόσμο του παιχνιδιού,όχι μόνο κατά την διάρκεια των μαχών άλλα και κατά την εξερεύνηση του ίδιου του κόσμου.
Το τι αληθινά κρύβει το Kingdom Hearts III θα το ανακαλύψετε στην πορεία.Συνεπώς αναμένετε περαιτέρω ανακοινώσεις.
Επιπλέον ανακοινώσαμε ότι το Kingdom Hearts χ,το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε στην Ιαπωνία,θα περάσει και στην Βόρεια Αμερική ως Κingdom Hearts χ.
Αυτός θα είναι ένας τρόπος να γευτείτε πιο βαθιά τον κόσμο το Kingdom Hearts.Δοκιμαστέ λοιπόν το Kingdom Hearts Unchained χ και φανταστείτε πως θα είναι το νέο σας ταξίδι στο Kingdom Hearts ΙΙΙ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις