NEA ΓΙΑ ΤΟ KINGDOM HEARTS ΙΙΙ AΠΟ ΤΙΣ Ε3 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΡΑ

『キングダム ハーツIII』Ο σκηνοθέτης του Kingdom Hearts III Τετσούγια Νομούρα δεν σταμάτησε μετά την Ε3 2015 και την παρουσίαση του νέου τρέιλερ του παιχνιδιού να δίνει συνεντέυξεις σε διάφορες ιστοσελίδες.Συγκέντρωσα λοιπόν τις πιο σημαντικές πληροφορίες για το Kingdom Hearts III και σας τις παρουσιάζω εδώ.Ολόκληρες τις συνεντεύξεις θα τις βρείτε στα σχετικά link:

Dengeki Online
-Attraction Flow:Eνεργοποιείται με συγκεκριμένες προυποθέσεις.Ταυτόχρονα υπάρχει και το Free Run το οποίο δίνει πιο δυναμική αίσθηση στη μάχη.Η U.I. που παρουσιάστηκε στο τρέιλερ είναι προσωρινή.
-Η συζήτηση που γίνεται ανάμεσα στο Ζέανορτ και το Έρακους στην αρχή του  τρειλερ είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερη.Συμβαίνει πολύ παλιά και συνδεεται με το Unchained χ.
-Απουσία γρήγορων γεγονότων(Reaction commands)Κάθε κίνηση ελέγχεται από τον παίκτη.

Destructoid
-Τα drive forms μπορεί να επιστρέψουν(Στολές με διάφορες δυνατότες)
-Η Ντίσνευ πολλές φορές προτείνει άλλα η ομάδα ανάπτυξης της Square παίρνει τις τελικές αποφάσεις.Συνήθως δυσκολέυονται να διαλέξουν κόσμους και τις περισσότερες φορές διαλέγουν περισσότερα από όσα πρέπει.

Engadget
-Mεγαλύτεροι και ανοιχτοί κόσμοι χωρίς χρόνο αναμονής.
-Επιθυμία για online παιχνίδι αν και δεν είναι στα άμεσα σχέδια
-Περισσότεροι κόσμοι από το Kingdom Hearts II.Τα βασικά κουμπιά-εντολές δεν αλλάζουν.

Gamesbeat
-Για το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί το Star Wars στο παιχνίδι ο Νομούρα δήλωσε πως δεν είναι τόσο απλό να έρθουν σε συμφωνία με θυγατρικές της Ντίσνευ εταιρίες,όπως αντίθετα κάνουν με τη Disney Interactive.

Gameblog
Η ανάπτυξη του Final Fantasy VII Remake δεν επηρεάζει το Kingdom Hearts III καθώς αναπτύσσονται από διαφορετικές ομάδες.Το ΚΗ ΙΙΙ βρίσκεται σε σχετικά προχωρημένο επίπεδο.

Gamesradar
Oι βασικοί μηχανισμοί του παιχνιδιού έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.Μικρότερα στοιχεία όπως minigames θέλουν δουλειά ακόμη.

4gamer 
-Nέες δυνατότητες:Μεταμορφώσεις κλειδόσπαθων,free run,attraction flow,summons
-Eξελιγμένη Α.Ι. Ο Γκούφυ και ο Ντόναλντ μπορούν να καλέσουν το Σόρα σε συνδυασμένη επίθεση.Ακόμα και οι εχθροί μπορούν να συμμαχήσουν και να επιτεθούν ταυτόχρονα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις