NOMURA ΚΑΙ YASUE ΣΤΟ "SPOTLIGHT ON KINGDOM HEARTS"

Λίγες ώρες μέτα τη παρουσιάση των τρέιλερ για Kingdom Hearts Unchained χ και Kingdom Hearts III στην Ε3 2015 από τον παραγωγό Σίντζι Χασιμότο,διοργανώθηκε ένα ιδιαίτερο γεγονός  με τίτλο "Spotlight on Kingdom Hearts".
Εκεί παρεβρέθηκαν οι σκηνοθέτες του παιχνιδιού Tetsuya Nomura και Τai Yasue.Σε μια ιαπωνο αγγλική συνέντευξη,οι ερωτήσεις που τους τέθηκαν, προέρχονταν από το πρόσφατο ερωτηματολόγιο της Square Enix  προς τους φανς.
Αρχικά.ο Νομούρα παρουσίασε ένα χρονολόγιο της σειράς Kingdom Hearts για να δείξει ότι το Unchained χ θα είναι ο παλαιότερος ιστορικά τίτλος της σειράς.



Μία ιδιαίτερη αλλαγή στο παιχνίδι είναι η αντικατάσταση των καρτών με μέταλλα.Εκεί θα δούμε ορισμένους χαρακτήρες για πρώτη φορά ενώ σχετικά με την υπόθεση,διατηρείται η ιστορία των βιβλίων,από τα οποία εμπνέονται οι κόσμοι και επικρατεί μια παραμυθένια αίσθηση.
Για το Kingdom Hearts III έγινε αναφορά στις νέες δυνατότητες:Attraction Flow(εμπνεύσμενα από τα εκθέματα στο πάρκο της Disney)και στις μεταμορφώσεις των κλειδόσπαθων(κάθε κλειδόσπαθο-διαφορετική μεταμόρφωση).Το κοστούμι του Σόρα,μία μίξη των κοστουμιών από Kingdom Hearts II και Dream Drop Distance,αποφασίστηκε να είναι πιο βολικό,πιο αθλητικό χωρίς υπερβολές.Τα μαλλιά του Σόρα είναι πιο κοντά ενώ ο ίδιος φαίνεται πιο αδύνατος.



Ο λόγος που επιλέχθηκε ως πρώτος κόσμος το Tangled είναι η αδυναμία του Γιασούε στον δυνατό χαρακτήρα και τα μαλλιά της Ραπουνζέλ.Ο Νομούρα στο τέλος μας πληροφόρησε, ότι έχει αποφασίσει και για άλλους κόσμους μετά από συζήτηση με στελέχη της Ντίσνευ,ωστόσο δεν δύναται να προβεί ακόμα σε αποκαλύψεις.
Από το τρέιλερ του παιχνιδιού έχουν κοπεί αρκετές σκηνές,λόγω του περιορισμένου χρόνου της παρουσίασης,οι οποίες θα προβληθούν στο κοντινό μέλλον.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις