KINGDOM HEARTS 2.5 EUROPE EVENT

Όπως στην Αμερική έτσι και στην Ευρώπη λόγω της κυκλοφορίας του Kingdom Hearts HD 2.5 Remix,διοργανώθηκε μια ιδιαίτερη εκδήλωση.
Στο Λονδίνο λοιπόν 3 Δεκεμβρίου 2014 έδωσαν ραντεβού 170 φίλοι της σειράς Kingdom Hearts από Αγγλία και όχι μόνο.Άλλοι απλά ντυμένοι άλλοι μεταμφιεσμένοι στους αγαπημένους μας ήρωες Σόρα,Ρόξας,Άκουα,Κάιρι κ.α. μαζί με τους άνθρωπους πίσω από τα παιχνίδια,Τάι Γιασούε και Ρίε Νίσι,όλοι μαζί γιόρτασαν την 12η επέτειο της σειράς με ένα ολοκαίνουργιο τίτλο ενόψει.
























Την εκδήλωση άνοιξε ο αντιπρόσωπος της Square Enix,Dan Seto διαβάζοντας το γράμμα της Κάιρι από το KHII:Thinking of you wherever you are,we pray for our sorrows to end






Τη σκυταλη πήραν ο βοηθός σκηνοθέτη Tai Yasue και η συμπαραγωγός Ρίε Νίσι,οι οποίοι μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους στιγμές και αναμνήσεις και αποκάλυψαν ορισμένα μυστικά από την ιστορία της σειράς.







Αμέσως μετά ξαναανέβηκε ο Σέτο στη σκηνή για να μοιράσει δώρα στους παρευρισκομένους όπως ζωγραφιές,φιγούρες,μάνγκα άλλα και ορισμένα Kingdom Hearts 2.5 Collectors edition υπογεγραμμένα από τους Γιασούε-Νίσι.



Η παρουσιάση έκλεισε με τη φράση"The heart may be weak and sometimes it even give in, but I've learned that deep down there's a light that never goes out!"και ένα ολοκαίνουργιο Kingdom Hearts III βίντεο.Μπορεί  εμείς να μη το δούμε ποτέ, άλλα όσοι είχαν την ευκαιρία,απέκτησαν μια εμπειρία ζωής θεωρώ.
Το πάρτυ φυσικά δεν τελείωσε εκεί καθώς μια ατελείωτη σειρά από attractions κράτησε απασχολημένους τους φανς για πολλή ώρα.Καταρχάς υπήρχε μια πλατφόρμα Twilight Town Clock Tower για να φωτογραφηθούν οι φανς και να νοιώσουν λιγάκι όπως ο Ρόξας μετά από μια κουραστική μέρα γεμάτη αποστολές.













Φωτογραφίες φυσικά μπορούσαν να τραβηχτούν και σε πράσινο φόντο για όσους ήθελαν με κλειδόσπαθο ή χωρίς.Ο κάθενας είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό του Flipbook.



Υπήρχε ένας τοίχος,στον οποίο γράφονταν αφιερώσεις για το Kingdom Hearts HD 2.5 Remix.
 

  






4 οθόνες demo συμπλήρωναν το υπέροχο σκηνικό,2 για το Birth by sleep και 2 για το Kingdom Hearts II.






Δεν έλειψαν βέβαια και οι φωτογραφίες και οι υπογραφές αυτόγραφων από τους ίδιους τους Nishi και Yasue ενώ διάφορα προιόντα Kingdom Hearts έγιναν ανάρπαστα μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.



 



 



  


Η ίδια η Square Enix ανέβασε ένα βίντεο,όπου φαίνονται οι δηλώσεις των Ρίε Νίσι και Τάι Γιασούε καθώς οι εντυπώσεις των παρευρισκομένων φίλων του Kingdom Hearts.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ !!!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις