Ο Τ.YASUE ΑΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ KINGDOM HEARS 2.5,III KAI χ

Σε συνέντευξη στο Meristation o Ται Γιασούε,έδωσε ορισμένες πληροφορίες για τα Kingdom Hearts III,το Kingdom Hearts χ και κυρίως τα HD Remixes.
Όσον αφορά τα τελευταία,δεν θα κυκλοφορήσει μεταγλωτισμένη έκδοση στην Ευρώπη του Kingdom Hearts HD 2.5 Remix καθώς είναι η πρωτη φορά που οι Final Mix εκδόσεις κυκλοφορούν εκτός Ιαπωνίας και θα ήταν παράξενο οι παλιές σκηνές στο παιχνίδι να είναι στα ισπανικά π.χ. και οι νέες στα αγγλικά.Για όσους δεν ξέρουν.το Kingdom Hearts II είχε μεταγλωτιστεί στα γερμανικά,ισπανικά και γαλλικά.Πάντως θα παραμείνουν οι ξένοι υπότιτλοι.
Επιπλέον,ούτε το ΗD 2.5 Remix ούτε το ΗD 1.5 Remix θα κυκλοφορήσουν ψηφιακά στο μέλλον.
Ο Γιασούε απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει διεθνώς το διαδικτύακο Kingdom Hearts χ.Δέχθηκε όμως ότι είναι ένα παιχνίδι βαθιά συσχετιζόμενο με τη σειρά Kingdom Hearts και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.
Σχετικά με το πολυαναμενόμενο Kingdom Hearts III,για μια ακόμα φορά πρόβαλε την αγαπή του για την ταινία Frozen(Ψυχρά και ανάποδα) λέγοντας πως θα ήθελε ο κόσμος να θυμίζει τα χιονισμένα βουνά του Land of Dragons και η μουσική τα musical κομμάτια της Atlantica(Το τελευταίο το απεύχομαι καθώς όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε τον Σόρα να χορεύει σαν τρελός με τις γοργόνες και να τραγουδά.)Τέλος,ειπώθηκε πως η προσθήκη ηρώων του final fantasy xii είναι κάτι παραπάνω από πιθανή για το παιχνίδι αυτό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις