ΤΟΚΥΟ GAME SHOW 2014

To TOKYO GAME SHOW,το σπουδαιότερο gaming γεγονός στην Ιαπωνία,διήρκεσε τέσσερις μέρες(18 με 21 Σεπτεμβρίου)και για άλλη μια φορά τράβηξε το ενδιαφέρον όλου του κόσμου με πολλά νέα games,trailers,demos και σχετικά προιόντα.Από μεριάς SQUARE ENIX έδωσαν το παρόν το FINAL FANTASY XIV,το Dragon Quest Heroes,το Dead man's cross,Chaos rings III,Bravely second,Final Fantasy explorers και φυσικά το KINGDOM HEARTS HD 2.5 Remix με μοναδικά demo και trailers.

 



   

   

 

Eιδικά το KINGDOM HEARTS 2.5,το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες,είχε δυναμική παρουσία στην έκθεση.Ένα ολοκαίνουργιο demo που μας δίνει μια μικρή γεύση από αυτή την υπέροχη συλλογή καθώς και ένα τελευταίο τρέιλερ που μας συγκινεί και προετοιμάζει όμορφα για την επερχόμενη κυκλοφορία.

  

   

Υπήρχαν πάντως και τα πρώτα αντίτυπα του παιχνιδιού,φιγούρες του Σόρα και του Ρόξας και σχετικά αξεσουάρ τηλεφώνου στο περίπτερο της εταιρίας.

  

  

  

  

  

  

  

  

    

  

Ήταν τόσο μεγάλη η απήχηση του παιχνιδιού που στο τέλος της εκδήλωσης κέρδισε ειδικό βραβείο ως "μελλοντικό videogame".

  

  

Μπορεί το kingdom hearts iii να μην παρουσιάστηκε εκεί όπως περιμέναμε,ωστόσο με το νέο τρείλερ για το final fantasy xv και την ανακοίνωση για το πρώτο ντέμο του τελευταίου τον μάρτιο του 2015,μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι.


  

Και σαν να μην έφτανε αυτό,μαθαίνουμε πως το final fantasy xv ολοκληρώνεται σιγά σιγά και ο Νομούρα εγκαταλείπει το συγκεκριμένο project για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το kingdom hearts 3.Tι άλλο να ζητούσαμε από την συγκεκριμένη εκδήλωση;















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις