NEO DEMO ΤΟΥ KINGDOM HEARTS 2.5 ΣΤO TGS

Στο φετεινό Tokyo Game Show υπήρξε ένα νέο - διαφορετικό του περσινού από την jump festa -demo του παιχνιδιού kingdom hearts 2.5.Σε αυτό υπήρχε η δυνατότητα να δοκιμάσει κάποιος και το kh 2 final mix και το birth by sleep final mix.
To ign ανέβασε κομμάτια του demo με τον Σόρα στο cavern of rememberance,την μάχη με το Demyx και το summon του genie(kh 2 final mix):

  

  

Παράλληλα το khultimania που παρεβρέθηκε στην έκθεση αποκάλυψε ορισμένες εντυπώσεις από το demo,λέγοντας πως έχουν γίνει μεγάλες βελτιώσεις στην γενικότερη εικόνα και τα μοντέλα των χαρακτήρων, ειδικά όσον αφορά το birth by sleep.Ωστόσο υπάρχουν και κάποια μικροπροβλήματα όπως η κάμερα που πρέπει να διορθώνεται χειροκίνητα καθώς και το πιξέλιασμα των μενού.

ΝΕΑ!!! Άλλα δύο νέα βίντεο ανέβηκαν σήμερα στο youtube από τους χρήστες 루리웹 και P4GTeam που αφορούν το ίδιο demo του kingdom hearts 2.5.Στο 1ο βίντεο φαίνεται η Άκουα στο Radiant Garden και ο Βεν στο Castle of dreams(birth by sleep final mix).Στο 2ο φαίνεται ο Σόρα στο Ηollow Bastion(kh2 final mix).




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις