Η UTADA HIKARU ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ALBUM

H Utada Hikaru,η τραγουδίστρια πίσω από τα εκπληκτικά soundtrack της σειράς Kingdom Hearts,Simple and Clean και My Sanctuary,πριν λίγα χρόνια(2009) εξαφανίστηκε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.Ούτε νέο τραγούδι ούτε live εμφανίσεις ούτε τίποτα.
Τα Kingdom Hearts I και II είχαν το δικό τους αποκλειστικό soundtrack.Σε όλους όμως τους spin off τίτλους που κυκλοφόρησαν μετά, τα τραγούδια επαναλαμβάνονταν.
Όλα αυτά βέβαια μέχρι σήμερα.Μέσω της ιστοσελίδας της η ταλαντούχα αυτή ιαπωνίδα αοιδός ανακοίνωσε πως έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της ετοιμάζε ένα νέο μουσικό album,το οποίο θέλει λίγο ακόμα χρόνο για να ολοκληρωθεί.
Ολόκληρο το μύνημα:

" Έχω να πω κάτι σε όλους μου τους φανς.Πρόσφατα έφερα στο κόσμο ένα μωράκι!Είναι ένα πολύ ήσυχο αγροάκι,πίνει το γάλατακι του και κοιμάται πολύ.Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν,με επισκέπτηκαν και φυσικά τους γονείς μου.Κατά τον τοκετό μου,ετοίμαζα ένα νέο album.Χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο για να ολοκληρωθεί,ωστόσο επιθυμώ να το δώσω σε εσάς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.Παρακαλώ να περιμένετε λίγο ακόμα.
3/7/15
Hikaru Utada"


Oι ελπίδες για ένα ολοκαίνουργιο soundtrack στο Kingdom Hearts III όλο και μεγαλώνουν...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις