ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ KINGDOM HEARTS Χ

H Square Enix Japan δημιούργησε το επίσημο σάιτ για το  Kingdom Hearts X(http://kh-cbt.square-enix.co.jp/),ένα παιχνίδι που πρόκειται να παίζεται ελεύθερα στο διαδίκτυο.Παράλληλα το 4gamer.net αφιέρωσε ένα αρθρό για το παιχνίδι,στο οποίο αποκαλύφθηκε η ιστορία και στοιχεία του gameplay του παιχνιδιού:
-Ιστορία: Πέρα μακριά,σε ένα παραμυθένιο σύμπαν...
Τo σύμπαν ήταν γεμάτo φως.Όλοι οι κόσμοι του σύμπαντος πλημμυρίζονταν από αυτό το φως.
Κingdom Hearts,η πηγή του φωτός και χ-blade,το κλειδί που το προστάτευε.
Όσο υπήρχαν αυτά,οι άνθρωποι πίστευαν πως θα είχαν φως αιώνια.
Ειναι αλήθεια ωστόσο ότι στο πιο δυνατό φως δημιουργείται σκιά και έτσι γεννήθηκε το σκοτάδι.
Το σκοτάδι με τη σειρά του γέννησε φόβο,ανησυχία και προβλήματα.
Το σκοτάδι,που κρυβόταν βαθιά στις καρδιές,άρχισε σιγά σιγά  να εξαπλώνεται παντού.
 Ευτυχώς όμως,αυτοί που αποζητούσαν το φως δημιούργησαν κλειδόσπαθα για να διαλύσουν το σκοτάδι.Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι θρυλικές τους περιπέτειες...
Και σε αυτό το σημείο αναλαμβάνετε εσείς.Εξερευνήστε πάλι από την αρχή τους Disney κόσμους,ριχτείτε σε συναρπαστικές μάχες εφάμιλλες της αγαπημένης μας σειράς και πάνω από όλα γνωρίστε ένα ολοκαίνουργιο gameplay  οπως την συνεργασία με έναν φίλο σας σε μάχη με Heartless ή τη συλλογή-ανταλλαγή καρτών.
-Δημιουργήστε το δικό σας χαρακτήρα(άβαταρ),στον οποίο μπορείτε να αλλάξετε το φύλο,το χρώμα,τον ρουχισμό  και με αυτόν εξερευνήστε κόσμους βασισμένους σε κλασικές ταινίες της Ντίσνευ,που περιέχουν ολοκαίνουργιες περιοχές.
-Επιτεθείτε σε εχθρούς,μαζέψτε αντικείμενα και μετακινηθείτε σε περιοχές,κλικάροντας απλά εκεί που θέλετε.
-Χρησιμοποιείστε κάρτες για να πραγματοποιήσετε ειδικές επιθέσεις στον εχθρό ή για να αποκτήσετε διάφορες ικανότητες.Σκοτώστε τους εχθρούς για να συγκεντρώσετε χρήσιμα αντικείμενα και άλλες κάρτες.Ενώστε τις κάρτες ή τα αντικείμενα για να αποκτήσετε άλλα δυνατότερα.
-Συμμαχήστε με τους φίλους σας για να νικήσετε πλήθος εχθρών και δυνατά bosses.Ή ανταγωνιστείτε άλλα άτομα για το ποιος θα σκοτώσει πρώτος ένα boss.
-Απόλυτος στόχος  σας θα είναι να συγκεντρώνετε κάτα την μάχη με τα Άκαρδα το φως(Lux).Αποτελείτε μέρος (μιας από τις πέντε συνολικά) ομάδας και πρέπει να συγκεντρώσετε όσο περισσότερο Lux γίνεται προκειμένου να καταταχτεί πρώτη η δική σας ομάδα.
-Το βασικό παιχνίδι είναι ελεύθερο για όλους.Yπάρχουν όμως και κάποια είδη ή κάρτες τα οποία μπορείτε να αγοράσετε.
-Για να παίξετε το kh x θα χρειαστείτε Internet Explorer 8 ή Google Chrome 22 ή Mozzila Firefox 15 ή Safari 5.1 .Eπιπλέον χρειάζεται τουλάχιστον Windows XP Service Pack 3 καθώς και  Adobe Flash Player 10.3.
Μην ανησυχείτε γιατί αυτά τα έχουν οι  περισσότεροι καινούργιοι υπολογιστές...Παρουσιάστηκαν επίσης 3 νέες εικόνες:

003004



Τέλος,η Square Enix Japan ετοιμάζει μισ δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού αποκλειστικά για τους ιάπωνες φανς της σειράς,προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους και να προβεί σε τυχόν αλλαγές.Εμείς οι υπόλοιποι το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα για την παγκόσμια κυκλοφορία του παιχνιδιού ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις