O ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ KINGDOM HEARTS 3

Ο αριθμός των εναπομείναντων ημερών για το Kingdom Hearts 3 πλέον είναι διψήφιος.Ποιος να το φανταζότανε;   

Οι περισσότεροι από εμάς πλέον αποφεύγουν το παραμικρό  σπόιλερ.Η Square Enix από την άλλη με κάθε ευκαιρία προβάλλει και ένα νέο τρέιλερ ή κάποιο screenshot.Οι αποκαλύψεις δίνουν και παίρνουν,το παιχνίδι διαφημίζεται με τρέλα παντού και το hype δε μοιάζει να σταματά πουθενά.

Υπάρχουμε βέβαια και εμείς που το θέλουμε το spoil μας και περιμένουμε με αγωνία κάθε νέο που μας προσφέρεται.Εμείς που θέλουμε να δούμε την αγαπημένη μας ταινία στο Kingdom Hearts 3. Η εταιρία θέλει να πουλήσει,επομένως,σύντομα θα έχουμε ολοκαίνουργιο τρέιλερ, παρά τις αντιδράσεις της μάζας.

Για αυτές τις αντιδράσεις θα μιλήσω σε άλλο άρθρο.Εδώ θα προσπαθήσω να μαντέψω τι θα δούμε σε αυτό το τρέιλερ.Τον 2ο playable χαρακτήρα; Περισσότερο gameplay; Ή μήπως έναν και παραπάνω νέους κόσμους;

Στην τελευταία περίπτωση ποιοι είναι άραγε οι πιο πιθανοί κόσμοι.Πάμε να δούμε..



Game Station ή Sugar Rush 

(Wreck it Ralph)


Ο Nomura είπε πριν μήνες "Θα δείτε σε επόμενο τρέιλερ ένα χαρακτήρα summon,του οποίου ο κόσμος θα μπει στο Union χ.Αυτόν το κόσμο δεν τον έχετε δει σε άλλο παιχνίδι".

Aν πάρουμε υπόψη αυτές τις δηλώσεις και το τρέιλερ που ήδη έχει βγει,ο Ραλφ είναι αυτό το summon και το Game Station ο κόσμος του.Για μένα όμως ένας τόσο όμορφος κόσμος όσο αυτός  θα χαραμίζοταν σ' ένα mobile game.Θέλω αγώνες με γλυκά καρτ και να σπάσω τα cyber borgs στο ξύλο.Δώστε μου αυτήν την ευκαιρία.Έναν κόσμο πολύχρωμο και ωραίο που θα απογειωνόταν με τα γραφικά του PS4.

Ακόμα όμως και να μην καταφέρει να μπει στο Kingdom hearts 3 σαν κόσμος ,θα μπορούσε να είναι mini game world μέσα στο Toy Story.Kάθε summon ενώνεται με το Sora σε προσωπικό επίπεδο.Είναι χαρακτήρες που έχουμε δει και βοηθήσει στο παρελθόν όπως ο Σίμπα και η Άριελ.Αν δεν έχουνε σκοπό να βάλουνε Sora στο Union x τότε θα δούμε τον κόσμο του Sugar Rush στο Kingdom Hearts 3 σίγουρα.



Shibuya


Ήτανε 2012 όταν είδαμε για τελευταία φορά το Νέκου και την παρέα του.Η υπόσχεση που του δώσαμε "Θα ξανασυναντηθούμε στη Σιμπούγια".Και αυτή η τελευταία φωτό αναζοπύρωσε κάποιες ελπίδες.Άλλα θα μου πείτε πάλι γιατί να μπει αυτός ο κόσμος στο Union x στη θέση του Sugar Rush.Mεταξύ μας τον άλλο κόσμο προτιμώ εγώ άλλα δυστυχώς ο Νέκου δεν είναι summon.



Jungle Book



Kόσμος που έχουν προσπαθήσαν να βάλουνε στο birth by sleep.Κλασική ταινία της Disney που πρόσφατα έγινε και live action.Και δυστυχώς τέτοιου είδους ταινία πέρα από τον Ηρακλή δεν έχουμε στο kingdom hearts 3.Δε θα πω περισσότερα.

Daybreak Town


Πείτε το διαίσθηση πείτε το σύμπτωση ή θείο χάρισμα αλλά κάτι μου λέει πως είναι αυτός ο επόμενος κόσμος που θα αποκαλυφθεί.Ο Νomura έχει ψύχωση με ότι έχει να κάνει με το mobile game και θελει σαν τρελος να το συνδέσει με το kh3.Μέχρι και starlight δίνουνε σε όποιον παίξει τα minigames .Ελα παρε παρε όσο προλαβαινεις.

100 Acre Wood



Οκ το παρακάτω τρέιλερ μπορεί να ναι πιο ψέμα και από αυτά που λέει ο Xemnas στην υπόλοιπη Οργάνωση,ο κόσμος όμως είναι πιθανός.Καταρχήν το επιβεβαιώνουν κάτι  leaks που χανε γίνει μήνες πριν.Κατά δεύτερον βάσει των όσων έχουμε δει στα τρέιλερ, επιστρέφει το Radiant Garden,αρά και το σπιτάκι του Μέρλιν,άρα και το βιβλίο του Winnie.Τον είδαμε στους δύο βασικους τίτλους.Γιατί όχι και εδώ.

Ωστόσο δε μπορώ να φανταστώ πως θα το προσαρμόσουνε αυτή τη φορά.Είδαμε το Γουίνι να παθαίνει αμνησία,να χάνει τους φίλους του.Τώρα τι;

Ίσως μας δώσει ιδέες το παρακάτω τρέιλερ.Εγώ σας αφήνω με κάποια δικά σας σχόλια.


Γιάννης Θα προτιμούσα να έβλεπα κάτι εξίσου ενδιαφέρον με τον κόσμο του Monster Inc. Όπως το Treasure Planet η τη Φαντασία 2000 (βέβαια έναν ανάμεικτο κόσμο με όσα έδειχνε η ταινια αλλά χλωμό :P)

Vasilis  Εγώ θελω να βγει κόσμος με τους incredibles

Jeffer  i want to see mulan

Anna wall-e!

Philippos  Ελπίζω Ατλαντίδα


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις