5+1 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ KINGDOM HEARTS 3 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΤΙΤΛΟΣ

Το Kingdom Hearts 3 βγαίνει μετά από πολλά χρόνια ατελείωτης αναμονής.Και όπως είναι φυσικό οι απαιτήσεις είναι αρκετές.Μη φοβάστε όμως, γιατί με βάση τα όσα έχουμε δει και ακούσει ως τώρα, το αποτέλεσμα θα είναι κάτι πέρα από τις προσδοκίες μας.

Για κάποιους το Kingdom Hearts 2 είναι το αγαπημένο τους παιχνίδι καθώς έχει πολύ ωραίο gameplay και μαυτό οι περισσότεροι γνώρισαν τη σειρά.Για άλλους πάλι τίποτα δεν συγκρίνεται με το τραγικό story του Birth by sleep .Και υπάρχουν ακόμα και αυτοί που έμεναν στο Kingdom hearts 1 και θεωρούν πως ότι βγήκε μετά πρόδωσε το original feeling της σειράς.

(Από δικά δας σχόλια)
Θα είναι το KH3 που το περιμένω από τότε που ήμουν 15 και τώρα είμαι 26, και θα είναι τέλειο!  
Nektarios

Ειναι νωρις για τετοιες ερωτησεις αλλα το ΚΗ3 φαινεται αξιο να μας δωσει καινουριες φασεις.
Stamatis

Λογικά επειδή θα κλείσει το κεφάλαιο του Ζέχανορτ ίσως να εχει αρκετές καλές στιγμες.  
Dimitris

Εγώ είμαι σήμερα εδώ για να αναλύσω πέντε λόγους για τους οποίους το Kindgom Hearts 3  θα πάρει τη νο1 θέση σε κάθε προσωπική λίστα για αγαπημένο Kingdom Hearts.

No 1

ΕΠΙΚΟΤΑΤΟ GAMEPLAY


Από το τελευταίο demo που έγινε διαθέσιμο βλέπουμε ότι έχουν μείνει τα καλύτερα gameplay στοιχεία από κάθε προηγούμενο τίτλο Kingdom Hearts.Συγκεκριμένα έχουμε επιστροφή του command menu με τις τρεις τέσσερις βασικές εντολές από το 2ο παιχνίδι: Attack,Magic,Items.
Τα situation commands και τα shotlocks είναι κλεμμένα από το Birth by sleep.Τα πρώτα είναι δυνατές επιθέσεις εξαρτώμενες από τις προηγούμενες κινήσεις μας ,οι οποίες και μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για καλύτερα αποτελέσματα.Οι δεύτερες μας βγάζουν από μια πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς παγώνει ο χρόνος και κάνουμε επίθεση σε πολλαπλούς στόχους δίχως να λαμβάνουμε ζημιά.

Πέρα από αυτά τα στοιχεία, έχουνε προστεθεί και νέα πολύ ενδιαφέροντα.Η ικανότητα να έχουμε ως τρία keyblade ταυτόχρονα,τα οποία μπορούμε να εναλλάσουμε και να μεταμορφώνουμε ξεκλειδώνοντας ένα νέο τρόπο gameplay.Attractions που βασίζονται σε παιχνίδια από τη Disneyland και δίνουν χρώμα σε κάθε μάχη.Οι δυνατότητες πολλές και η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε είναι δική μας απόφαση.

Μέτα την επίδειξη του demo το feedback των fans συνέβαλε στη διόρθωση κάποιων μικρών λαθών και ένος αισθήματος floating.Kαι εμείς πλέον δε μπορούμε να  περιμένουμε να το δοκιμάσουμε στο σπίτι μας.


Νο2

ΑΧΑΝΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΙ


Κάθε κόσμος και ένα διαμαντάκι.Ο καθένας σε διαφορετικό περιβάλλον.
Θέλετε χιόνια και χειμώνα:Έχουμε frozen.
Θέλετε δάση και ποτάμια; Περάστε μια βόλτα από την Corona και αμά βαρέθειτε πάρτε το πλοίο και βουλιάξτε στα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής..
εεε
Της Καραιβικής ήθελα να πω.

Για πρώτη φορά σε παιχνίδι kingdom hearts θα δούμε pixar κόσμους όπως το Toy Story και το Monsters Inc.Κάθε κόσμος θα είναι τεράστιος με πολλά μυστικά να ανακαλύψουμε.Στους Πειρατές θα μπορούμε να πάρουμε μέρος σε ναυμαχίες.Στο κόσμο των παιχνιδιών θα ελέγχουμε πλαστικά ρομπότ.Στην Arendelle θα κάνουμε σκι.

Χρώματα πολλά,τοίχοι και βουνά που μπορούμε να σκαρφαλώσουμε.Θέες που μπορούμε απλά να κάτσουμε να ρεμβάζουμε ώρες ολόκληρες.Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Νο3

ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ MINIGAMES ΚΑΙ EXPLORATION ΥΛΙΚΟ



Δεν είναι μόνο οι κόσμοι που βασίζονται σε αγαπημένες ταινίες αλλά και τα mini games ακόμα.Πως θα σας φαινότανε να ετοιμάζετε φαγητό με τη βοήθεια του Remy από την ταινία Ratatouille ή να χορεύετε με τη Ραπουνζέλ.
Και σε περίπτωση που δεν είστε τόσο του χορού βγάλτε το κινητό και παίξτε κλασικά 2D παιχνίδια με έμπευση από παλιά cartoons με το Μίκι και τους φίλους του.Πάνω από 20 για την ακρίβεια.
Και δεν είναι μόνο αυτό που δίνει σε κάθε κόσμο ξεχωριστό στυλ και λόγο πολλαπλής επισκεψιμότητας.Είναι και τα διάφορα collectibles.Φατσούλες mickey για να βρείτε σε δύσκολα σημεία.Υλικά για τα κάνετε νέα φαγητά και πολλά άλλα

Νο4

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ


Από την απίστευτη Υoko Shimomura.
Νέα τραγούδια που απότυπωνουν με το πιο απίστευτο τρόπο το κάθε συναίσθημα.Τραγούδια που γράφτηκαν όχι μόνο για τους κόσμους άλλα και για τα attactions και τα summons..Τραγούδια νέα άλλα και παλιά  που επιστρέφουν με διαφορετικό remix και ενορχήστρωση.
Και να μην ξεχάσω το νέo τραγούδι της Utada "Dont think twice" (ιαπωνική version "Οath"),το οποίο μας θυμίζει ότι έχουμε να κάνουμε με νέο main title και όχι με οποιοδήποτε spin off.Ενα κομμάτι που ταιριάζει ιδανικά στο αίσθημα ολοκλήρωσης και λύσης μια μεγάλης ιστορίας.


No5

ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ STORY

Πριν με δείρετε για αυτήν μου την επιλογή,για αυτό το τόσο αμφιλεγόμενο θέμα παρακαλώ ακούστε με.
Καταρχάς στο Kingdom Hearts 3 θα δούμε όλους τους αγαπημένους μας ή και όχι τόσο χαρακτήρες να επιστρέφουν.Χαρακτήρες που είδαμε μονομερώς σε spin off τίτλους για πρώτη φορά θα αλληλεπιδράσουν,θα συζητήσουν και στο τέλος θα συγκρουστούν.Φανταστείτε λίγο τη συνάντηση Roxas και Ventus  την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος;Πως θα αντιδράσουν όταν δουν ο ένας τον άλλο;
Ή οταν ο Sora δει τον dark εαυτό του στο Vanitas.Ή οταν η Namine ξαναδεί live τη Marluxia που τόσο τη βασάνισε στο Castle Oblivion.Θέλω λίγο ξύλο μεταξύ τους.
Πέρα από αυτό,το Kingdom Hearts υπόσχεται λύση των διαφόρων προβλημάτων που έχουν προκυψει τόσα χρόνια.Κάποιους δε θα τους ξαναδούμε,κάποιοι θα πεθάνουν οριστικά και θα κλάψουμε για αυτό.Κάποιοι για τους οποίους δε το φανταζόμαστε μπορεί να γίνουν κακοί.Ήδη πάθαμε ένα σοκ που η Άκουα έγινε norted.Φανταστέιτε πόσες ακόμα εκπλήξεις μας περιμένουν;

Extra No



Eίναι το Kingdom Hearts 3 παιδιά.Ο πιο αναμενόμενος τίτλος από όλους.Αυτό που ονειρευόμαστε κάθε μέρα.
Ένα παιχνίδι με μεγάλη διάρκεια,πολλούς κόσμους και νέα gameplay στοιχεία που δε σταματάει να μας εκπλήσσει με κάθε τρέιλερ που βγαίνει. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει να γίνει το αγαπημένο μας σε όλους τους τομείς αλλά έστω και σε ένα τομέα να μας κερδίσει,τότε θα χει καταφέρει το στόχο του..Και μεις θα μαστε κάτι παραπάνω από ευτυχισμενοι που δε το περιμέναμε άδικα..




Σχόλια

  1. Λοιπόν Φούλ... εννοώ Master Xelias. Συμφώνω μαζί σου. Πραγματικά πολύ ωραία ανάπτυξη. Συνέχισε έτσι :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις