ΤΟ ΚINGDOM HEARTS III ΣΤΗ D23 EXPO ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ


Εκτός από τη D23 του Τόκυο,το Kingdom Hearts III θα βρίσκεται στη D23 της Καλιφόρνια(συγκεκριμένα στο Άναχειμ) με εκλεκτούς προσκεκλημένους και αρκετές εκπλήξεις.
Σημειώστε λοιπόν ημέρα και ώρα για όσοι τυχεροί βρίσκεστε στην Αμερική:
Κυριακή 11 Αυγούστου στις 11 π.μ.

Εισητήρια θα βρείτε στην εξής διεύθυνση: D23EXPO.com

Οι τιμές των εισητηρίων: 74 δολλάρια για ενήλικες και 54  για παιδιά από 3-12 (Ισχύει για μία ημέρα). Για όσους είναι D23: The Official Disney Fan Club μέλη πληρώνουν 65 οι ενήλικες και 48 τα παιδιά.Ισχύουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.
Εκτός από το Kingdom Hearts ΙΙΙ,μια και η συγκεκριμένη έκθεση είναι αφιερωμένη στη Disney,θα δούμε ταυτόχρονα τα Disney Infinity 3.0 Edition και Star Wars Battlefront.Το πρώτο είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Disney Infinity,η οποία θα περιλαμβάνει Star Wars χαρακτήρες.Το δεύτερο είναι ένα καθάρα Star Wars παιχνίδι.Γιατί λοιπόν να μη δούμε το Star Wars στο Kingdom Hearts III,καθώς μια ο 7oς Πόλεμος των Άστρων είναι προ των πυλών.

ΝΕΑ!!! Μαθαίνουμε επίσης πως στο συγκεκριμένο γεγονός θα γίνει reunion του ηθοποιών από την Γκουφοταινία.Θα μπορούσε μήπωςαυτή η ταινία να είναι ένας από τους κόσμους του παιχνιδιού;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις