ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ KINGDOM HEARTS UNCHAINED X

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!
Ένα ολοκαινουργιο Kingdom Hearts παιχνίδι για android και ios συσκευές με τίτλο Kingdom Hearts Unchained χ αποκαλύφτηκε από τη Square Enix.Πρόκειται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο μέσα στο 2015.Είναι διασκευή του αποκλειστικού στην Ιαπωνία Kingdom Hearts χ,με λίγες αλλαγές στο gameplay και την ιστορία,ώστε όλοι να μπορούν να το απολαύσουν.Θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο smartphone ή το tablet σας μας με μοναδική προυπόθεση να έχει λειτουργικό android η ios.

ΝΕΟ!!! Άρθρο του Famitsu Weekly αφιερωμένο στο παιχνίδι αυτό φέρνει μαζί του νέες εικόνες και λεπτομέρειες.Το παιχνίδι συνδέεται με το Kingdom Hearts III και αφηγείται τα αρχαιότερα στην ιστορία της σειράς γεγονότα:Ως χρήστης κλειδόσπαθου ταξιδεύετε σε πολλούς κόσμους με σκοπό να συγκεντρώσετε φως(lux).Eίστε μέλος μίας από τις πέντε ομάδες των Mαντών(Foretellers).Στο Βιβλίο των Προφητειών γίνεται λόγος για το μακρινό μέλλον.Στο πλευρό σας βρίσκεται ο Chirithy,ένα χαριτωμένο και μυστηριώδες πλάσμα.







NEO 2!!! O σκηνοθέτης Tetsuya Nomura αποκάλυψε στη συνέντευξη του για το Kingdom Hearts Unchained χ,ότι οι κάρτες στο σύστημα μάχης αντικαταστάθηκαν από μετάλλεια.Ο ίδιος πιστέυει ότι τα μετάλεια είναι πιο αρεστά στους παίχτες του δυτικού κόσμου.(????!!!!)
Ακόμη δήλωσε πως νέοι servers δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τον εκτός Ιαπωνίας χώρο,προκειμένου να διατεθεί το παιχνίδι σε πολλές διαφορετικές χώρες και να μπορούν οι παίχτες να συζητούν μεταξύ τους μέσω live chat.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις