ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ KINGDOM HEARTS HD 2.5 REMIX

O Tai Υasue,βοηθός σκηνοθέτη της σειράς Kingdom Hearts,στη φετεινή Ε3 έδωσε συνέντευξη για το HD 2,5 Remix.Έχω συγκεντρώσει τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες εδώ:
  1. H Mirage Arena του Birth by sleep θα είναι για μόνο ένα παίχτη,.Το multiplayer έχει αφαιρεθεί.
  2. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο gameplay του τίτλου.Μόνο που η κάμερα του BBS τώρα πια ελέγχεται με δεξί αναλογικό μοχλό.
  3. 90 τραγούδια για το Kingdom Hearts 2 ενορχηστρώθηκαν ξανά.Στο Βirth by sleep έχουν προστεθεί διαφοροι πιο ρεαλιστικοί περιβαλλοντικοί ήχοι(π.χ.το νερό του συντριβανιού)
  4. 3ώρη ταινία Recoded,με 2 ώρες εξαυτών σκηνές να είναι καινούργιες.Πολλές έχουν προστεθεί προκειμένου να κατανοήσουμε πιο καλά την ιστορία της Kingdom Hearts σειράς.
  5.  Αυτή τη στιγμή το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί κατά 95%.Τώρα βγάζουν του ιούς,βάζουν trophies και προσθέτουν τις τελευταίες σκηνές.
  6. 70 περίπου άνθρωποι εργάστηκαν γι αυτό τον τίτλο,οι ίδιοι όμως συμμετέχουν παράλληλα και στο σχεδιασμό του Κingdom Hearts III. 

Για ολόκληρη τη συνέντευξη,δείτε εδώ:






Σχόλια

  1. Δυστυχώς όχι..Δεν θα μπορείς να παίξεις το παιχνίδι με άλλους παίχτες στο PSN(online δηλαδή).Όπως είπε ο Yasui,η επεξεργασία του multiplayer θέλει αρκετό χρόνο και για να μην καθυστερήσουν την ανάπτυξη του Κingdom Hearts III,το έβγαλαν.Παρόλαυτα άλλαξαν το single player κομμάτι της Μirage Arena(διάφορα bonus level και το ΑΙ των Bosses).Φυσικά η έλλειψη multiplayer είναι σημαντικό πρόβλημα και στεναχωρεί πολλούς που θα θελαν να το δοκιμάσουν :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις