ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ KINGDOM HEARTS ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Κατα καιρούς έχουμε δει διάφορα λούτρινα αρκουδάκια,κόμιξ,φιγούρες,μπρελόκ καθώς και στολές εμπνεύσμενες από την αγαπημένη μας σειρά kingdom hearts,που το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν.Έψαξα λοιπόν στο skroutz.gr για να δω αν μπορώ να βρω κάποια από αυτά τα πραγμάτα και σε ελληνικό κατάστημα και προς εκπλήξη μου βρήκα πολλά παραπάνω από ότι περίμενα.Πειο συγκεκριμένα στο Game Exlorer στους Αμπελόκηπους ή στην ιστοσελίδα τους gameexplorer.gr θα βρείτε τα εξής
  1.  
    Meow Wow plush toy:Tο αξιαγάπητο λούτρινο αρκουδάκι με την μορφή του βασικού μας Dreameater από το kingdom hearts 3d θα το βρείτε στην τιμή των 66.40 ευρώ.
  2. Medium_10326398-orig  Medium_10326399-orig
    Deluxe Keyblade keyhains gold/silver:Ενα μπρελόκ-κλειδόσπαθο από ασήμι ή χρύσο, με το  οποίο θα φυλάτε τα κλειδιά σας ή περάστε του μια αλυσίδα και κάντε το κολιέ.Τιμή:39,40 ευρώ.
  3. Medium_4944039-orig
    Cloud phone charm:Ένα διακοσμητικό για το τηλεφώνο σας με την μορφή του Cloud(αν και μένα προσωπικά δεν μαρέσουν οι μορφές τύπου final fantasy theatrythm/kingdom hearts recoded avatar καθώς είναι πολύ προχεινροφτιαγμένες και παιδιάστικες)Τιμή:22 ευρώ.
  4. Roxas costume(Extra large):Ίσως η πιο ωραία στολή ever για μας τους φαν άλλα το μόνο κακό είναι ότι το έχουν μόνο σε xl νούμερο.Η στολή περιλαμβάνει παντελόνι,γιλέκο,ζακέτα και περιβραχιόνιο και μπορείτε να την κάνετε δική σας με τα ουκ ολίγα 150 ευρώ.Medium_10324775-origMedium_10324875-origMedium_1094198Medium_10324776-orig
  5.  Mickey,Goofy,Riku,Sora bobble head knockers:Φιγούρες με την μορφή των τεσσάρων αγαπημένων μας ηρώων στην τιμή των 29.20.Βέβαια μπορείτε να βρείτε τις συγκεκριμένες φιγούρες και στο eshopkos.gr στην τιμή των 18.90 ευρώ.
Τελός στο public.gr μπορείτε να παραγγείλετε το kingdom hearts μέρος 3ο,ένα κομιξ στα ελληνικά που μας εξιστορεί όσα συνέβησαν στο πρώτο kingdom hearts.Το  κακό είναι ότι΄θα βρείτε μόνο το τρίτο κόμιξ από τα έξι συνολικά που έχουν βγει για το kingdom hearts(4 kh1 και 2 chain of memories) στα ελληνικά και που δεν ξαναβγήκαν λόγω των χαμηλών πωλήσεων.
'Όπως βλέπετε υπάρχουν κανά δυο τρία μαγαζιά στην Ελλάδα που μας δίνουν την ευκαιρία να αγοράσουμε πράγματα αφιερώμενα στην αγαπημένη μας σειρά,ωστόσο τα τελευταία χρόνια αυτό τείνει να σταματήσει και πολύς κόσμος έχει χάσει το ενδιαφέρον του για την σειρά.Ας ελπίσουμε μια αγγλική έκδοση του kh 1.5 να καταφέρει να κάνει τον κόσμο να ξανααγαπήσει αυτό το παιχνίδι και γιατί όχι, να φέρουν εδώ ότι κυκλοφορέι για την σειρά όχι μόνο ένα άλλα πολλά μαγαζιά και  σε χαμηλότερες τιμές φυσικά.

 
 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις