ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΗ:3D

H Square Enix δυο μέρες πριν κυκλοφορήσει στα ευρωπαικά καταστήματα το kingdom hearts 3d μας έδωσε ένα νέο τρέιλερ για τους νέους κόσμους του παιχνιδιού αλλά και τους νέους χαρακτήρες.Συγκεκριμένα οι νέοι κόσμοι είναι:
  1. Traverse Town,που την βλέπουμε για 2η φορά μετά το 1ο kingdom hearts με διαφορετική ιστορία και χαρακτήρες.Συγκεκριμένα εδώ θα δούμε για πρώτη φορά xαρακτήρες εκτός Ντίσνευ και Φιναλ Φαντασυ δηλαδή τον Νέκου από το The World Ends With You ,που είναι ένα άλλο παιχνίδι της Square Enix.
  2. La Cite des cloches,βασισμένη στην ταινία Η Παναγία των Παρισίων(The hanchback of the Notre Dam) οπού εκεί ζει ο Κουασιμόδος,ένας άσχημος άλλα καλοσυνάτος άντρας  τον οποίον ο θετός του πατέρας τον ανάγκασε να μένει κλεισμένος σε μία εκκλησία όλη του τη ζωή ώσπου αγάπησε μια νεαρή κοπέλα,την Εσμεράλδα και εξαιτίας της θέλησε να γνωρίσει τον κόσμο.
  3. The country of Musketeers,ένας κόσμος εμπνευσμένος από την ταινία:Μικυ,Ντολαλντ,Γκουφυ:Οι τρεις σωματοφύλακες όπου θα δούμε μια ιστορία από το παρελθόν και συγκεκριμένα τον Μίκυ,τον Ντόλαλντ και τον Γκούφυ όταν ακόμα ήταν σωματοφύλακες της βασίλισσας Μίνυ και αρχηγός τους ήταν ο Μάυρος Πιτ,ο οποίος προσπαθούσε να τη ξεφορτωθεί για να πάρει τον θρόνο.
  4. The Grid από το Tron Legacy.Eκεί ο Σαμ Φλυν,ένα αγόρι που έχασε τον πατέρα του όταν ο τελευταίος παγιδέυτηκε σε έναν κόσμο μέσα στον υπολογιστή,ψάχνωντας να τον βρει παγιδεύεται και αυτός και μαζί προσπαθούν να ξεφυγουν από το κακό πρόγραμμα που τους κρατάει μέσα,τον Κλου.
  5. Prankser's Paradise,από τον Πινόκιο όπου ένας γέρος ωρολογοποιός,ο Τζεπέτο,δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και τότε έκανε μια ευχή να γίνει μια μαριονέτα του αληθινό παιδί.Η ευχή πραγματοποιήθηκε και η μαριονέτε ζωντάνεψε παίρνοντας το όνομα Πινόκιο.Όμως ο Πινόκιο για να γίνει αληθινό αγόρι έπρεπε πρώτα να μάθει να ξεχωρίζει το καλό από το κακό.
  6. Symphony Of Sorcery,από την Φαντασία.Εδω θα δούμε άλλη μια ιστορία από το παρελθόν:Τον βασιλιά Μίκυ όταν ακόμη ήταν μαθητευόμενος του Γιεν Σιντ.
  7. The World that never was,τον οποίο κόσμο βλέπουμε για δεύτερη φορά στην σειρά kingdom hearts.Εκεί ο Σόρα και Ρίκου θα έρθουν αντιμέτωποι με παλιόυς εχθρούς(Ζέμνας,Ανσεμ και Μπρειγκ) αλλα και τον μυστήριο Νεό Ζέρανορτ και θα μάθουν όλη την άληθεια για τα σχέδια του Ζέρανορτ.
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις