10 ΧΡΟΝΙΑ KINGDOM HEARTS(28/3/2002-28/3/2012)



Σήμερα κλέινουμε 10 χρόνια απο την κυκλοφορία του πρώτου παιχνίδιου kingdom hearts....H Square Enix και η Disney ένωσαν τις δύναμεις τους για πρώτη φορά το 2002 προκειμένου να μας δώσουν το kingdom hearts, ένα παιχνίδι με πρώτοτυπη και υπέροχη ιστορία,καταπληκτικό gameplay,μοναδικούς χαρακτήρες και ωραία γραφικά.Οι τίτλοι που έχουν κυκλοφόρησει μέχρι στιγμής σε διάφορες κονσόλες είναι εφτά και πρόκειται να κυκλοφόρησουν άλλοι δύο στο μέλλον.To παιχνίδι έχει πουλήσει 17 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει πολλά εκαττομύρια θαυμαστες όχι μόνο στην Ιαπώνια αλλά και σε όλο τον κόσμο.Έκτος βέβαια από τα παίχνιδια έχουν κυκλοφόρησει και διάφοροι οδήγοι για τους τιτλους της σειράς,κομικς,μουσικοί δίσκοι,λούτρινα παιχνίδια άλλα και κοσμήματα.
Το μόνο βέβαια που περιμένουμε όλοι είναι το kingdom hearts να μας εκπλήσσει και να μας συντροφεύει με νέους τίτλους για πολλά ακόμη χρόνια...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ KINGDOM HEARTS(LOL)!!!!

Σχόλια

  1. Greetings from Supernatural Greece :)

    Πολύ ωραίο το blog, και οφείλω να πω ότι είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια! Θα είμαι συχνός πελάτης του blog χαχαχαχ..
    Περιμένω βέβαια το KH3 εδώ και χρόνια αλλά τεσπά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω πολυ Όρεστη.Πρώτα από όλα σου αξίζουν πόλλα συγχαρητήρια για το blog σου.Κάνεις καταπληκτική δουλειά και εσύ και η Αμαλία.Είμαι και εγώ μεγάλος φαν του σουπερνατουραλ απο την πρώτη στιγμή που βγήκε στη Ελλάδα και ελπίζω πολύ σε 8η χρονιά...Όσο για το kingdom hearts για μένα είναι μονάδικο και μόλις είδα το δικό σου μπλογκ για την σειρά είπα να κάνω και γω ένα για το παιχνίδι.Εντάξει δεν έχω πόλλες μέρες που το έκανα άλλα ελπίζω σιγά σιγά να το επισκεφτούν κι άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις